Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ppronađena potopljena barka

Nastavljena potraga za nestalim ribarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas u 8 sati ujutro Lučka kapetanija Lastovo zajedno s četiri ronioca nastavila je potragu za lastovskim ribarom koji je nestao 7. siječnja.

Podsjetimo, jučer oko 13 sati pronađena je potopljena barka, na lokaciji zapadno od Skrivene luke, između uvala Uske i Staklene, kojom je 56-godišnji N.M. u srijedu ujutro isplovio u ribolov. Njegova nestanak prijavila je supruga nakon čega je Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje sa sjedištem u Rijeci započela akciju traganja.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Zlatko Carević iz Nacionalne središnjice potvrdio je kako se intenzivno pretražuje područje gdje je pronađena barka. 'Vremenski uvijeti nisu idealni, no potraga se nastavlja do daljnjega', dodao je Carević. Naime, zbog nepogodnih vremenskih uvijeta jučer je oko 16 sati potraga za ribarom bila prekinuta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene