Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen u automobilu

Pijan i bez svijesti pronađen zamjenik ŽDO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski policajci su u automobilu parkiranom nasred ceste, u teškom pijanom stanju pronašli zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru E. M.

Policija je dojavu dobila od građana, a incident je zabilježen još 25. svibnja, oko 9 sati ujutro. E. M. je u automobilu pronađen u besvjenom stanju.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nije mu prvi put Pijani muškarac u osam ujutro upravljao automobilom bez vozačke dozvole: Prijeti mu vrtoglava kazna

'Muškarac je prevezen u OB Vukovar, gdje mu je nakon nekon vremena napravljen i alkotest, kojim je utvrđeno kako ima 2,17 promila alkohola u krvi', rekao nam je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarko-srijemske.

Iz vukovarske bolnice se doznaje kako je vađenjem krvi i davanjem uzorka urina, Mitrovskom po primitku u bolnicu izmjereno čak 3,07 promila alkohola u krvi. Policija je alkotest napravila tek kad je on došao k svijesti u bolnici.

Mitrovski se trenutno nalazi na bolovanju, a pokrenuta je i interna istraga. 'Naložio sam internu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti', rekao je za Večernji list županijski državni odvjetnik Božidar Piljić.

Protiv njega je, neslužbeno se doznaje pokrenuta i ocjena radne sposobnosti, kao i pitanje daljnjeg statusa u DORH-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene