Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Gettyimages)

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjaka zbog nasilja u obitelji.


Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu pred Općinskim sudom u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji.

Vezani članci Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) Osječki policajac suprugu zlostavljao više od dvije godine, natjerao ju da u dvorištu kleči i moli Očenaš Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Objavljeni detalji napada na policajce u Murskom Središću, otkriveno tko je kamenom pogodio jednog od policajaca

Optužnicom se muškarca tereti da je od lipnja 2015. do siječnja 2019. godine na području Čakovca i okolnih mjesta, u više navrata grubo vrijeđao i fizički napadao svoju izvanbračnu suprugu, bacao na nju razne predmete te joj prijetio da će ju ubiti, a 13. siječnja 2019. prilikom vožnje automobilom laktom ju je udario u nos, zbog čega je ostala bez svijesti.

Vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo 31-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.
 

Monstrumu iz Paga određen istražni zatvor: "Čak i ako ga proglase neubrojivim, to ne znači da će izaći na slobodu"