Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Gettyimages)

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjaka zbog nasilja u obitelji.


Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu pred Općinskim sudom u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji.

Vezani članci MUP će svakog dana objavljivati podatke o nasilju u obitelju (Foto: Getty Images) Predao se osumnjičeni za brutalno premlaćivanje djevojke u Splitu, na policiju došao s odvjetnikom Ante Ujević (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) I sud se oglasio o nasilniku koji je brutalno pretukao vlastitu kćer

Optužnicom se muškarca tereti da je od lipnja 2015. do siječnja 2019. godine na području Čakovca i okolnih mjesta, u više navrata grubo vrijeđao i fizički napadao svoju izvanbračnu suprugu, bacao na nju razne predmete te joj prijetio da će ju ubiti, a 13. siječnja 2019. prilikom vožnje automobilom laktom ju je udario u nos, zbog čega je ostala bez svijesti.

Vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo 31-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.
 

Monstrumu iz Paga određen istražni zatvor: "Čak i ako ga proglase neubrojivim, to ne znači da će izaći na slobodu"