Danijel Brnos je uhićen u Vodnjanu nakon čega je doveden u prostorije PU istarske, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje.


Policijski službenici su u petak, u poslijepodnevnim satima pronašli i uhitili Danijela Brnosa za kojega se sumnja da je 7. svibnja 2017. godine oko 14:00 sati ispred hotela u Vrsaru pucao u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, izvjestila je PU istarska.

Vezani članci Policija, ilustracija Uhićen 46-godišnjak: Sumnja se da je na Ovčari zlostavljao hrvatske ratne zarobljenike, među kojima i civile iz vukovarske bolnice Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages) Policija objavila detalje napada na 41-godišnjaka u Splitu: Muškarac i djevojka osumnjičeni za pokušaj teškog ubojstva

Brnos je uhićen u Vodnjanu nakon čega je doveden u prostorije PU istarske, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Ekipa Dnevnika Nove TV snimila je i reakciju Danijelove majke nakon vijesti o njegovom uhićenju.

"Nek odradi svoje i što da radim? Ja sam slomljena majka, to je moje dijete. Ja ne mogu više", kaže shrvana majka Dolores Rajačić.

"Kažu da je sav, ono, da je nakon šest dana sav polomljen. Sav, ono, gladan, žedan", dodaje rastresena majka.

"Što da vam kažem? Drago mi je što su ga uhitili. Nek odsluži svoje, ja ću mu opet biti majka, što je tu je", rekla je na kraju shrvana majka.

"Krivi su oboje"

Podsjetimo, majka Danijela Brnosa proteklih dana molila ga je putem medija prije neki dan da se preda. "Sine, molim te ako ikako čitaš, čuješ, čitaš novine, javi se, daj se, predaj se, neće te nitko ubiti, predaj se jer to se mora riješiti", rekla je tad.

Isto tako, ona vjeruje da su za nastalu situaciju i tragične posljedice krivi i njegova biša djevojka i on. "Ja znam da je moje dijete živac, ja znam da nije moje dijete sjajno, daleko od toga, ja mu ne dam za pravo to što je napravio, ali opet ne dozvoljavam da je samo on kriv, jer nije samo on kriv nego je i ona kriva, za mene pa nek me ljudi osude kako god hoće", smatra Danijelova majka.