Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisana tjeralica

Još jedan napad na Srbe u Vukovaru: Mladić završio u zatvoru, traga se za ostalima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog fizičkog napada na dvojicu Vukovaraca, za koje se neslužbeno doznaje da su srpske nacionalnosti, uhićen je 27-godišnjak te mu je određen jednomjesečni pritvor, dok su za ostalim sudionicima napada raspisane tjeralice, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.

27-godišnjak je osumnjičen da je nedjelju 20. rujna, oko 0:20 ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode fizički napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka te ih pritom lakše ozlijedio.

Pročitajte i ovo Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 2 nasrnuo na njih VIDEO/FOTO Policija otkrila detalje drame u centru Ljubljane: Mladi muškarac već je sudjelovao u sličnom incidentu 2020. Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

Nakon kriminalističkog istraživanja 27-godišnjak je u ponedjeljak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a potom je odveden u vukovarsko Županijsko državno odvjetništvo, gdje mu je rješenjem suda određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u zatvor u Osijeku.

Za drugim osobama osumnjičenima da su bili supočinitelji, a čiji je identitet policiji poznat, raspisana je tjeralica, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja, navodi policija.

Prema neslužbenim informacijama, iza napada stoje pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih skupina.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene