Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač pušten

Napadačima na mladića iz Županje 48-satni pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici mladića, A.M. (19) i G. E. (21) iz Gradišta koji su pretukli Miroslava Tunjića, nakon čega su ga ostavili na cesti, određen je 48-satni pritvor.

Pritvor im je odredio istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Slavko Teofilović. Trećeosumnjičeni, 24-godišnji I. S. koji je osobnim automobilom pregazio M.T. dok je u nesvijesti ležao na cesti, pušten je nakon saslušanja.

Pročitajte i ovo Suhe fontane u Županji - 1 Neobična polemika Već dvije godine u Županji fontane zjape prazne, a razlog je uistinu neobičan Slika nije dostupna Vapaj Miroslavovih prijatelja 'Ne možemo više ovako, nemaju nas pravo ubijati'

>> 'Ne možemo više ovako, nemaju nas pravo ubijati'

Podsjetimo, napad na M.T. dogodio se u nedjelju, pola sata iza ponoći u središtu Gradišta. Nakon što su ga pretukli, M.T. je, bez svijesti, pao na cestu kojom je u tom trenutku naišao osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji I.S., pregazivši ga. Od zadobivenih ozljeda mladić je oko četiri sata preminuo u vinkovačkoj Općoj bolnici.

Glasnogovornik Županijskog suda u Vukovaru Milan Kojić potvrdio je novinarima kako su nalazi obdukcije tijela M.T. pokazali da su uzrok smrti bile teške tjelesne ozljede zadobivene u naletu osobnog automobila kojim je upravljao I.S. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene