Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nožem napao radnike zbog buke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznerviran bukom zbog tesarskih radova u dvorištu zgrade na Pantovčaku 62-godišnji Zagrepčanin prvo je verbalno, a potom i nožem napao dvojicu radnika, da bi na kraju iz pištolja ispalio hitac pod njihove noge, doznaje se u policiji.

U sukob, koji je s obzirom na uporabljeno oružje mogao završiti tragično, radnici nisu ozlijeđeni, no napadač je "zaradio" lakše ozljede. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga

Ranu na glavi zadobio je od drvenog okvira vrata koji su na
njega bacili radnici u trenutku kad ih je napao nožem.

U naguravanju u dvorištu zgrade na Pantovčaku jedan od radnika potom mu je oteo nož i pritom ga porezao po dlanu ruke. 

No, ni nakon toga 62-godišnjak nije stao, nego je izvadio pištolj i ispalio hitac u tlo, ispred nogu 27-godišnjeg i 33-godišnjeg radnika.

U međuvremenu je pozvana policija koja je osumnjičenog uhitila tek nakon što mu je u KB Sestara milosrdnica pružena liječnička pomoć.

Naknadno je utvrđeno da je osumnjičeni za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom imao 0,66 promila alkohola u krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene