Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni napadači na 'presporog vozača'

Nakon napada sjekirom osumnjičen za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen trojac koji je pretukao 32-godišnjeg Galovčanina pred njegovom trudnom suprugom i dvjema kćerima.

Uhićena su trojica muškaraca jer su prije nekoliko dana pretukli 32-godišnjaka iz Galovca pokraj Zadra pred njegovim dvjema kćerima i trudnom suprugom. Uhićeni 32-godišnjak, 29-godišnjak i 27-godišnjak Pakračani su, a 42-godišnjak koji je također sudjelovao u napadu na 32-godišnjeg Galovčanina još je u bijegu.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Slika nije dostupna PRIJETIO MU SMRĆU Užas u Međimurju: Muškarci se posvađali u trgovini pa stariji na mlađeg nasrnuo - sjekirom! Uhićen je zbog pokušaja ubojstva

Podsjetimo, sve se dogodilo oko 18 sati u ponedjeljak nakon što je Galovčanin pretekao kombi što se četvorici muškaraca nije svidjelo i nakon čega su najprije provocirali, a nakon što se automobil zaustavio, Galovčanina su metalnim palicama i, navodno, sjekirom teško ozlijedili.

Policija 32-godišnjeg napadača sumnjiči i za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a ostali su prijavljeni zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene