Dušan Jeckov
Dušan Jeckov Foto: DNEVNIK.hr

U Negoslavcima na vukovarskom području privedena je još jedna osoba osumnjičena da je počinila ratni zločin 1991. godine, potvrdio je u srijedu načelnik općine Negoslavaca Dušan Jeckov.


"Ne znam u kojem je svojstvu on priveden. Koliko sam čuo, dočekali su ga pred obiteljskom kućom kad se vratio s posla, stavili su mu lisičine na ruke i odveli ga", rekao je novinarima Jeckov, dodajući kako je riječ o mještaninu koji je već pozivan u policiju na informativne razgovore, kojima se odazivao.

Vezani članci Političko-obavještajni skandal u Rusiji Istraživala trovanje Putinova kritičara pa završila u zatvoru: "Zdravo svima, kamera je razbijena, kucaju mi na vrata..." (Foto: AFP) Ratni zločini u Križančevu Selu: Uhićeno osam Bošnjaka zbog masakra nad Hrvatima 1993.

Prije nešto manje od mjesec dana u Negoslavcima je privedeno devet osoba zbog sumnje da su počinile ratni zločin, a dvojici od njih određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Sumnjiči ih se da su 20. listopada 1991. kao pripadnici srpskih paravojnih snaga sudjelovali u tzv. špaliru smrti kroz koji su prolazili zarobljeni vukovarski branitelji i civili.