Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uz vanjski dio lukobrana marine u Vrsaru oko 13 sati pronađen je mrtav 19-godišnji E.R., čiji je nestanak prijavljen jutros budući da se nije vratio s ronjenja, propćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.


Djelatnici porečke Lučke ispostave dobili su jutros obavijest iz vrsarske marine da je jedan ronilac oko 6,30 sati otišao roniti na dah, vjerojatno u ribolov puškom, i da se nije vratio. Kapetan porečke Lučke ispostave Gianfranco Baldaša organizirao je potragu za nestalim, te je dao nalog posadi marine da gumenom brodicom pregleda okolni akvatorij. Pozvani su i ronilački klubovi iz okolice da se pridruže traganju. Ronioci iz marine odmah su pregledali uže područje. Mladić je pronađen mrtav na dubini od pet metara uz vanjski dio lukobrana.

Vezani članci Slika nije dostupna ŠOK NA VELIKOM NATJECANJU: Zaronio na dah na dubinu od 72 metra, umro kad je isplivao Slika nije dostupna Nestao poljski ronilac: Prijatelji prijavili nestanak tek nekoliko sati kasnije

Istražni sudac dao je nalog pripadnicima specijalne policije da ga izvuku iz mora te da se obavi očevid na tome mjestu. Brodica porečke Lučke ispostave osigurava to mjesto do dolaska specijalne i kriminalističke policije.