Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen uz vanjski dio lukobrana

Na Vrsaru pronađen mrtav mladić koji je ronio na dah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz vanjski dio lukobrana marine u Vrsaru oko 13 sati pronađen je mrtav 19-godišnji E.R., čiji je nestanak prijavljen jutros budući da se nije vratio s ronjenja, propćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Djelatnici porečke Lučke ispostave dobili su jutros obavijest iz vrsarske marine da je jedan ronilac oko 6,30 sati otišao roniti na dah, vjerojatno u ribolov puškom, i da se nije vratio. Kapetan porečke Lučke ispostave Gianfranco Baldaša organizirao je potragu za nestalim, te je dao nalog posadi marine da gumenom brodicom pregleda okolni akvatorij. Pozvani su i ronilački klubovi iz okolice da se pridruže traganju. Ronioci iz marine odmah su pregledali uže područje. Mladić je pronađen mrtav na dubini od pet metara uz vanjski dio lukobrana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju" Zagađivanje jame; ilustracija - 3 Prva presuda u povijesti Vlasnica ugostiteljskog objekta godinama bacala smeće u speleološki objekt: Otkrio je jedan detalj

Istražni sudac dao je nalog pripadnicima specijalne policije da ga izvuku iz mora te da se obavi očevid na tome mjestu. Brodica porečke Lučke ispostave osigurava to mjesto do dolaska specijalne i kriminalističke policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene