Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuju se uzroci požara

Na požarištu kuće u Rijeci pronađeno tijelo muškarca

Policija
Policija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Tijekom gašenja požara kuće u petak navečer u Rijeci pronađeno je tijelo muškarca, provest će se obdukcija te se utvrđuju uzroci i okolnosti izbijanja požara, izvijestila je u subotu Policijska uprava primorsko-goranska.

Za vrijeme gašenja požara u petak navečer u Rijeci pronađeno je tijelo muškarca, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Lici POČELA KAMPANJA Pogledajte kako su premijera zaskočile obožavateljice: "Što znači AP? Ovoga se ne bih ni ja sjetio"

Požar na krovištu kuće na području riječke četvrti Kozala izbio je u petak oko 23:30 sati. Ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Rijeka i na požarištu pronašli tijelo mrtvog muškarca.

Očevidom na požarištu, provedenim u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora isključen je tehnički uzrok požara, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak OPASNE I NAJMANJE KOLIČINE Prva predoziranja od zombi droge u Hrvatskoj: "Prvi susret s tom drogom imali smo tijekom sezone na turističkim događanjima"

Tijelo smrtno stradaloga je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja identiteta, navodi policija.

Izgorena kuća je stara i zapuštena prizemnica, površine 50-tak četvornih metara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene