Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na otoku Krapnju nestao 27-godišnji Varaždinac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija traga za 27-godišnjim Varaždincem, čiji je nestanak prijavljen danas oko 11,30 sati, potvrđeno je u šibensko-kninskoj Policijskoj upravi.

Muškarac je kao gost boravio u franjevačkom samostanu na otoku Krapnju kod Šibenika, a jučer je, kako se doznaje, otišao roniti podvodnom puškom.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana"

Kad je prijavljen njegov nestanak, za njim je organizirana potraga. Zatim je Pomorska policija na otočiću Drveniku u blizini Krapnja pronašla brodicu kojom je mladić otišao u podvodni ribolov, te njegov mobitel.

Pošto su ophodni čamci Pomorske policije pretražili more i otočiće u blizini Krapnja, potraga za 27-godišnjim Varaždincem obustavljena je i nastavlja se sutra, ističu u šibenskoj policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene