Sportska kladionica, ilustracija (Foto: Robert Anić/PIXSELL)
Sportska kladionica, ilustracija (Foto: Robert Anić/PIXSELL) Foto: Robert Ani?/PIXSELL

Djevojka je 17. siječnja ove godine, nakon što je saznala da je osvojila dobitak na sportskoj kladionici, objavila na društvenoj mreži fotografiju svojeg dobitnog listića, no nije ga više mogla unovčiti.


Umaška policija zaprimila prijavu 27-godišnjakinje da je prevarena za više stotina kuna.

Vezani članci Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu Opća bolnica Pula Policija u pulskoj bolnici, uhićen poznati kirurg: Dosad privedeno 28 osoba zbog prevare osiguravajućih kuća

Djevojka je 17. siječnja ove godine, nakon što je saznala da je osvojila dobitak na sportskoj kladionici, objavila na društvenoj mreži fotografiju svojeg dobitnog listića, no nije ga više mogla unovčiti jer je netko već prije nje podigao dobitak.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Iz PU istarske upozoravaju građane da budu oprezni što objavljuju na društvenim mrežama.

"Osim što na društvenim mrežama ne bi trebali objavljivati svoje osobne podatke i fotografije dokumente, ne bi trebali objavljivati ni fotografije dobitnih listića. U ovakvi slučajevima počinitelj pomoću računala, na internetskoj stranici kladionice, može upisati vaš broj listića i kod te na svoj korisnički račun isplatiti dobitni iznos", poručuju iz PU istarske.