Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac kojega je sinoć u Maksimiru s više hitaca ubio nepoznati napadač je 42-godišnji Tripo Penović iz Pule, izvijestila je zagrebačka policija koja intenzivno traga za ubojicom.


Napadač je oko 22,20 sati na ulici u Prilesju, na autobusnom stajalištu nedaleko od Maksimirskog parka, iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u žrtvu i pobjegao.

Vezani članci Oblak i šuma Čista idila: Zabilježili prekrasan prizor oblaka koji prodire u jesensku šumu Slika nije dostupna Ukrajinski novinar mučen do smrti i ostavljen u šumi!

Teško ranjenog 42-godišnjaka pronašli su prolaznici koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Muškarac je ubrzo prevezen u obližnji KBC Zagreb, gdje je preminuo pola sata kasnije.

U policiji zbog kriminalističke obrade i potrage za ubojicom za sada ne žele otkriti ostale pojedinosti.

Pozivajući se, na izjave očevidaca mediji izvještavaju da je ubojica u žrtvu ispalio najmanje pet hitaca, nakon čega je pobjegao u obližnju Maksimirsku šumu.

Ubijeni Tripo P. policiji je poznat od 1999. kada je prijavljen za iznudu u Puli. Navodno je pretukao čovjeka koji mu je ostao dužan za najam poslovnog prostora i prijetio mu ubojstvom obitelji.