Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod maksimirske šume izrešetan 42-godišnji Puljanin, otprije poznat policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac kojega je sinoć u Maksimiru s više hitaca ubio nepoznati napadač je 42-godišnji Tripo Penović iz Pule, izvijestila je zagrebačka policija koja intenzivno traga za ubojicom.

Napadač je oko 22,20 sati na ulici u Prilesju, na autobusnom stajalištu nedaleko od Maksimirskog parka, iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u žrtvu i pobjegao.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Teško ranjenog 42-godišnjaka pronašli su prolaznici koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Muškarac je ubrzo prevezen u obližnji KBC Zagreb, gdje je preminuo pola sata kasnije.

U policiji zbog kriminalističke obrade i potrage za ubojicom za sada ne žele otkriti ostale pojedinosti.

Pozivajući se, na izjave očevidaca mediji izvještavaju da je ubojica u žrtvu ispalio najmanje pet hitaca, nakon čega je pobjegao u obližnju Maksimirsku šumu.

Ubijeni Tripo P. policiji je poznat od 1999. kada je prijavljen za iznudu u Puli. Navodno je pretukao čovjeka koji mu je ostao dužan za najam poslovnog prostora i prijetio mu ubojstvom obitelji.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene