Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao s litice

Na Biokovu pronađen mrtav nestali Kanađanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Kanađanin za kojim se od jučer tragalo na Biokovu jutros je pronađen mrtav, doznaje se u Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja.

Članovi HGSS-a iz Splita i Makarske, njih 28 s tri psa tragača, jutros rano nastavili su potragu za nestalim kanadskim državljaninom koji je jos u petak oko podne krenuo na Biokovo. Jutros u 7,15 sati nestali 23-godišnji Kanađanin Brandon Weill je pronađen na Biokovu na predjelu iznad Podace Gornje, nedaleko od mjesta Gradac, ali na žalost mrtav, potvrdio je pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić.

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Slika nije dostupna Na Brijunima pronađeno truplo djelatnika nacionalnog parka

>> Potraga za nestalim Kanađaninom

Prema informaciji iz Gradskog centra Osejava iz Makarske policija je zaprimila prijavu o nestanku 23-godišnjeg Kanađanina jos u petak u 21 sat. Jučerašnja cjelodnevna potraga nije dala rezultata. Stoga je jutros još dvadesetak pripadnika HGSS-a bilo spremno uputiti se iz Splita na Biokovo te nastaviti potragu koja je po pronalasku nastradalog mladića obustavljena. Prema prvim informacijama, 23-godišnji Kanađanin, pao je s četrdesetak metara visoke litice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene