Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

istraživanje u tijeku

Na Bajakovu uhićena šestorica turskih državljana, u Hrvatsku pokušala ući s krivotvorenim dokumentima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima u petak 15. listopada, granični policajci na Bajakovu uhitili su šest državljana Turske zbog sumnje da su prilikom ulazne granične kontrole predočili krivotvorene isprave - četiri turske posebne putovnice i dvije belgijske boravišne dozvole.

Prvo su na granični prijelaz došla četvorica turskih državljana u autu srbijanskih registracija i pokazala krivotvorene turske posebne putovnice. Nedugo zatim u drugom automobilu došla su druga dvojica koja su imala krivotvorene belgijske boravišne dozvole.

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo... Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu

Nad osumnjičenicima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, javila je policija.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je do sada u 2021. godini na svim graničnim prijelazima evidentirala ukupno 79 krivotvorenih isprava, od kojih polovinu čine krivotvoreni PCR testovi. Nakon PCR testova, najveći broj otkrivenih krivotvorina su osobne iskaznice (13) i boravišne dozvole (12).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene