Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijednost 600.000 kuna

Split: Uhićen zbog više od 3 kilograma amfetamina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU splitsko-dalmatinska uhitila je 38-godišnjaka sa splitskog područja zbog posjedovanja većih količina droge.

Više od tri kilograma amfetamina, čija je vrijednost na ilegalnom tržištu veća od 600.000 kuna, pronašli su u srijedu kod 38-godišnjeg Splićanina inspektori splitsko-dalmatinske Policijske uprave, rečeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u splitskoj policiji.

Načelnik Službe kriminaliteta droga Dušan Jenjić rekao je da su pretragom njegova doma.

Pročitajte i ovo Policijski pas As pronašao 9 kilograma amfetamina u autu (Foto: PUZ) PUZ se pohvalio As ih je nanjušio: Policija pronašla 9 kilograma amfetamina u autu, uhićena dvojica dilera Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska) Pritvoren uz kaznenu prijavu Mladić neregistriranim autom bez vozačke dilao drogu po Istri, uhvatila ga policija

>> U Dugopolju uhićen s pola kilograma heroina

pronašli i oduzeli ukupno tri kilograma i 250 grama amfetamina, manju količinu marihuane, heroina i ecstazyja, opremu, pribor za vaganje i pakiranje droge te oko 40.000 kuna i nešto novca u stranoj valuti. Uhićeni 38-godišnjak predan je nakon kriminalističke istrage u policiji pritvorskome nadzorniku te je doveden na Općinsko državno odvjetništvo.

"Kriminalističkom istragom utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičenik nabavljao veće količine droge amfetamina s namjerom daljnje prodaje na području Splitsko-dalmatinske županije i šire, zbog čega smo protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama", rekao je Jenjić.

Inače, posljednja veća zapljena te vrste droge u Splitu bila je u lipnju prošle godine, kada su inspektori otkrili 5,5 kilograma speeda. (T.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene