Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na autocesti Rijeka-Zagreb urušila se oplata tunela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oplata u tunelu Sopaču kod Lokava na autocesti Rijeka-Zagreb urušila se zbog neoprezna rukovanja građevnim strojem pri probijanju druge tunelske cijevi uz postojeću.

Radnik tvrtke Viadukt, koja probija drugu tunelsku cijev, probio je dio oplate pri čemu je na kolnik palo oko pola prostornog metra materijala.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Urušenje je nastalo na trećini duljine tunela u smjeru Zagreba na mjestu gdje se gradi pješački spoj između dviju cijevi.

Na mjesto urušenja izišli su policijski djelatnici te dežurna
istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci. U trenutku urušavanja nitko nije prolazio tunelom koji je odmah zatvoren, a promet dionicom autoceste između Vrata i Delnica bio je u prekidu od 16,15 do 18,20 sati.

Tunel Sopač dug je 740 metara, a pušten je u promet 1996. Druga tunelska cijev kao dio širenja autoceste na pun profil završit će se po planu do 2008.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene