Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna subota

Poginuo djelatnik HAC-a na autocesti: Na istom potezu dogodile se još dvije prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti kod Bosiljeva u subotu je smrtno stradao muškarac koji se nalazio na kolniku, a policija tek utvrđuje je li riječ o pješaku, vozaču ili putniku koji je izašao iz nekog vozila, potvrđeno je Hini iz karlovačke policije.

Nešto prije 18 sati na 68. kilometru autoceste A1, u smjeru Zagreba, došlo je do naleta osobnog automobila na mušku osobu. Poginuli muškarac bio je djelatnik HAC-a, potvrdili su iz karlovačke policije za DNEVNIK.hr.

Očevid je u tijeku, a na istoj lokaciji, nekoliko stotina metara dalje dogodile su se u subotu još dvije prometne nesreće zbog kojih je jedna osoba zatražila liječničku pomoć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CIjeli grad u šoku Tko ga je upucao? Poginuo otac troje djece, još se istražuju detalji tragičnog lova

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NESREĆA NA GRANICI Vojnik na granici Poljske i Bjelorusije poginuo od "prijateljske vatre"

U karlovačkom Centru 192 kažu da je promet bio u prekidu, a sada se odvija usporeno zaustavnom trakom. Napominju i kako se sve dogodilo u uvjetima suhog kolnika bez magle.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene