Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natrpali u auto

Konzerve, sprejevi protiv insekata, 150 pari čarapa: Policija u Sv. Filipu i Jakovu uhvatila serijske kradljivce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnjiči dva muškarca da su u subotu pokrali dva trgovačka centra na području Zadra, ali da su ''operirali'' i na području Zagreba, Vinkovaca, Šibenika i Poreča.

Policajci iz Biograda u subotu su oko 14 sati ispred trgovačkog centra u Sv. Filipu i Jakovu uočili dva muškarca (44 i 62 godine) u osobnom automobilu pretrpanom raznim stvarima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija U Splitu Žena fotografira brave na ulaznim vratima u zgradi: Policija upozorava građane Policija traži ovu osobu - 2 Istraga u tijeku Prepoznajete li osobu s fotografija? Traži je policija...

Obojicu su priveli u postaju sumnjajući da su pola sata prije nego što su ih policajci uočili iz trgovačkog centra ukrali razne artikle vrijedne 3000 kuna.

Ukrali su 29 konzervi, 35 spreja protiv insekata, razne baterije, aparate za brijanje... Njih su u trgovini sakrili u kutiju, koja je omotana alufolijom, dok bi na kasi platili samo jedan ili dva artikla, a ukradene bi iznijeli iz trgovine u kutiji.

"Nadalje, sumnjiči ih se da su istog dana oko 13 sati u Zadru, u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica, na isti način otuđili oko 150 pari raznih čarapa, ukupne vrijednosti oko 4000 kuna", javlja zadarska policija. 

Dodaju da ih se sumnjiči da su na isti način krali iz trgovina i na području Zagreba, Vinkovaca, Šibenika i Poreča. 

"Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se protiv 62-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađa", dodaju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene