Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Drama u Gospiću: Muškarac se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti

Aktualno Galerija Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 4 Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 4 Foto: GS Press Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 3 Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 3 Foto: GS Press Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 3 Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 3 Foto: GS Press Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 2 Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 2 Foto: GS Press +0 Muškarac se u Gospiću se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti - 1 Galerija 1/5 >>
U četvrtak ujutro ispred zgrade Općinskog suda u Gospiću odvijala se prava drama.

Oko 10 sati u četvrtak ujutro ispred zgrade Općinskog suda u Gospiću nepoznati muškarac polio se benzinom i prijetio da će se zapaliti, piše GS Press.

Pročitajte i ovo Minsko-eksplozivna sredstva eksplozivna sredstva Kakav ulov! Građani pronašli ručne bombe i tromblonske mine: Policija uputila važno upozorenje Slika nije dostupna Isključili prevarante Jeste li izgubili novac u Otočcu? Javite se policiji, traže vlasnika koji će znati jedan detalj

Nakon što je mjesto osigurano i stigli su vatrogasci i policija, načelnik policijske uprave Zoran Zdunić pregovarao je s muškarcem kako bi ga nagovorio da odustane od svojeg nauma.

"Muškarac je odustao od paljenja, policija radi na tom slučaju kako bi se utvrdile sve činjenice", rekla je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević.

Policija za sada ne navodi više detalja o ovom slučaju.

Večernji piše kako se od Gospićana moglo doznati da je riječ o čovjeku koji je na ovaj način pokušao riješiti neke obiteljske sukobe i navode da je za danas bilo zakazano ročište na sudu.

Između ostalog, spominje se i nasilje u obitelji s kojom muškarac više ne živi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene