Obavijesti Video Pretražite Navigacija
određen istražni zatvor

Muškarac koji je nožem napao dvojicu u Savskoj ranije već osuđivan – za pedofiliju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražna sutkinja zagrebačkoga Županijskog suda odredila je istražni zatvor 31-godišnjem muškarcu koji je u nedjelju poslijepodne sumanuto nožem napao dvojicu muškaraca u kafiću u Savskoj. Otkriveno je da je nepravomoćno osuđen – za pedofiliju!

Policija je utvrdila da se 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,29 promila) sukobio s dvojicom muškaraca (33, 38) prvo verbalno, a potom ih napao nožem.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Policija je 31-godišnjaka prijavila zbog dvostrukog pokušaja ubojstva, a istražni mu je zatvor određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je muškarac koji je izveo krvavi pohod ranije nepravomoćno osuđivan – zbog pedofilije. Na Općinskom je sudu osuđen na godinu dana zatvora, a još godinu i 11 mjeseci osuđen je uvjetno, što znači da ako u roku od pet godina ne počini novo kazneno djelo, ne mora dodatno iza rešetaka.

Osuđen je jer je prije nekoliko godina također u alkoholiziranom stanju dodirivao svoju 6-godišnju pokćerku po spolovilu. Priznao je djelo. Postane li ta presuda pravomoćna, a u roku od pet godina bude pravomoćno osuđen i za Savsku, za pedofiliju će ipak u zatvoru biti 2 godine i 11 mjeseci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene