Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nema uhićenih

Muškarac kod Medulina ubijen je hicem u glavu, ubojicu još traže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcijom je utvrđeno kako je 48-godišnjak, koji je pronađen mrtav u Land roveru blizu Medulina, ubijen hicem u glavu iz neposredne blizine. U policiji tvrde kako i dalje tragaju za ubojicom.

Istarska policija i dalje traga za ubojicom 48-godišnjaka iz Medulina, koji je noćas s prostrijelnom ranom glave pronađen u svom automobilu na cesti nedaleko Pule, a obdukcijom je utvrđeno da je usmrćen hicem iz vatrenog oružja iz neposredne blizine.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

"Djelatnici policije i dalje tragaju za počiniteljem, prikupljaju podatke, te do ovoga trenutka niti jedna osoba nije uhićena", izjavila je popodne glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.

>> Ubojstvo u Puli: Muškarac pronađen mrtav u automobilu

Opovrgnula je time medijska nagađanja da je tijekom prijepodneva u Puli uhićen muškarac koji se povezuje s ovim ubojstvom. "Policija prikuplja informacije i razgovara s mogućim očevicima, ali ne možemo govoriti o uhićenju", istaknula je Vitasović.

Izvijestila je kako je obdukcijom utvrđeno da je 48-godišnjak ubijen hicem iz vatrenog oružja iz neposredne blizine. Njegovo mrtvo tijelo s prostrijelnom ranom glave pronađeno je noćas iza 2 sata u automobilu "Land rover" pulskih registracija, na Medulinskoj cesti kod skretanja za naselje Ševa nedaleko od Pule. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene