Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Medulinskoj cesti

Ubojstvo u Puli: Muškarac pronađen mrtav u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtav muškarac pronađen je noćas u vozilu na Medulinskoj cesti pored Pule.

Pulska je policija noćas oko 2:15 sati na Medulinskoj cesti, kod skretanja za naselje Ševe, u osobnom vozilu Land Rover pronašla mrtvog muškarca. U tijeku je očevid, kojeg obavljaju nadležni državni odvjetnik i policijski istražitelji, a identitet muškarca se utvrđuje, izvijestila je PU istarska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

>> Dražen Tomić osumnjičen za ubojstvo Elis Krbavac

Tijelo je nađeno nešto poslije 2 sata, a na mjestu događaja je velik broj pripadnika interventne policije, sa psom. Očevid obavljaju nadležni državni odvjetnik i policijski istražitelji koji detaljno pretražuju i okolno područje.

'Očevid je završen, ali cesta još uvijek nije otvorena za promet. Policijski službenici su tijekom očevida pretražili okolna mjesta kako bi pronašli eventulane tragove koje bi rasvjetlile okolnosti ovog događaja', istaknula je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Iako je potvrdila da se radi o ubojstvu nije htjela otkriti na koji je način i kojim oružjem žrtva ubijena. U policiji nisu željeli potvrditi, ali ni opovrgnuti informaciju koja je objavljena u nekim medijima da se radi o ubojstvu iz osvete.

Zbog pretrage na mjestu zločina Medulinska je cesta zatvorena od skretanja za mjesto Šikići do kružnog toka na novoj obilaznici. Osim dokaznog materijala traži se i oružje kojim je muškarac ubijen. (Hina/B.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene