Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun zbog parkinga u Trogiru

Od metka ga spasio mobitel u džepu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred kafića u Trogiru sinoć oko 20.20 sati verbalno su se posvađali 49-godišnji supružnici B. D. i M.D. sa trojicom braće, 39-godišnjim Alfredom B., 41-godišnjim A. B. i 54-godišnjim P.B.

Najvjerojatniji uzrok svađe je nesporazum oko parkirališnog prostora. Naime, braća su gostu svoje vile kazali da motor parkira ispred kafića u vlasništvu supružnika. U jednom trenutku 39-godišnjak je iz pištolja Amadeo Rossi special, kalibra 38 mm ispalio hitac prema 49-godišnjaku koji je prošao bez ozljeda jer je zrno pogodilo u mobitel koji se nalazio u džepu njegovih hlača. Muškarac koji je dobio metak u mobitel nakon toga je otišao do hotela i vratio se s kuhinjskim nožem no tada je već policija intervenirala.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Trogir Pod zaštitom UNESCO-a Kamen u povijesnim ulicama zamijenili novim, građani bijesni: "Dragi turisti, dođite u Trogir, grad kojim vlada glupost i nepromišljenost"

39-godišnjak koji je ispalio hitac je uhićen, oduzeto mu je oružje te će dobiti kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva dok je napadnutom 49-godišnjaku oduzet kuhinjski nož.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene