Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tuga u Kostanjevcu Riječkom

Mladiću osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen pritvor: Objavljeno što mu se stavlja na teret

Koprivničko-križevačka policija završila je kriminalističko istraživanje nakon nesreće u kojoj je stradao 16-godišnjak. Osumnjičeni 17-godišnjak priveden je i određen mu je pritvor.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti. Protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Tragedija se dogodila u Kostanjevcu Riječkom pokraj Križevaca u subotu tijekom proslave u prostoru unajmljenom za privatnu zabavu, a mladići su se navodno sukobili i naguravali, pri čemu je 16-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo U Kostanjevcu Riječkom preminuo 16-godišnjak - 2 UŽAS NA PROSLAVI Vlasnik kafića o tragediji: "Svaki dan su dolazili na sok, igrali su biljar, jednostavno su bili nerazdvojni"

Pročitajte i ovo Tragedija u Kostanjevcu Riječkom - 3 Tragedija kod Križevaca Cure detalji kobne proslave rođendana u kojoj je poginuo 16-godišnjak: Poznato što policija pokušava utvrditi

Policija i hitne službe brzo su stigli na mjesto događaja. "Intervencija je trajala 47 minuta, naš tim i liječnik dali su sve od sebe, ali, nažalost, pacijent je preminuo", kazala je Valerija Bartolić, zamjenica ravnateljice ZHM-a Koprivničko-križevačke županije. Mještani kažu kako su mladići bili najbolji prijatelji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene