Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška krađa

Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Zimske gume - 1
Zimske gume - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Osumnjičen je da je iz vulkanizerske radnje u Bjelovaru ukrao nekoliko desetaka setova guma s naplatcima, nekoliko setova guma bez naplataka, razni alat i dizalice.

Pritvoren je 25-godišnjak kojeg policija sumnjiči da je iz vulkanizerske radnje u Bjelovaru ukrao automobilske gume, dizalice i drugo u vrijednosti od 40.000 eura, izvijestili su iz bjelovarske policije u ponedjeljak.

Osumnjičen je da je iz vulkanizerske radnje u Prilazu Andrije Hebranga u Bjelovaru, od 1. studenog prošle godine do 16. veljače, ukrao nekoliko desetaka setova guma s naplatcima, nekoliko setova guma bez naplataka, razni alat i dizalice čime je trgovačkom društvu pričinjena šteta od 40 tisuća eura.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Kriminalističko istraživanje provale u vulkanizersku radnju završeno je 16. veljače kada je 25-godišnjak, za kojeg policija osnovano sumnja da je počinitelj tog kaznenog djela, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene