Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno 10-ak sudionika zabave

Mladić se bori za život, izboden po prsima na proslavi rođendana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je privela 10-ak sudionika proslave na kojoj je izboden 22-godišnjak. Nitko još nije ispitan jer su - pijani.

Dino V. (22) životno je ugrožen nakon što je dobio više ubodnih rana u predjelu prsišta. Liječnici u splitskom KBC-u bore se za njegov život, a policija nastoji rasvjetliti okolnosti tijekom kojih je dobio tako teške ozljede.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti" Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju

Dino je izboden po prsištu u subotu oko 1,30 sati u Gornjoj Rupotini. Policija je uhitila i privela na kriminalističko istraživanje desetak osoba, muškaraca i žena, koji su bili na proslavi rođendana u jednoj obiteljskoj ući, nedaleko od tunela u Gornjoj Rupotini. Razgovor ni s kim još nije obavljen jer su svi pod utjecajem alkohola.

Policajci su, nakon dojave solinske Hitne medicinske pomoći na mjestu događaja zatekli sudionike. Dio njih bio je na cesti, a dio u kući. Što se točno događalo još se ne zna. Nije pronađeno ni oružje kojim je ozlijeđen mladić. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene