Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen je

Mladić opljačkao automat klub u Novom Zagrebu: Policija mu brzo ušla u trag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom za kojeg se sumnjiči da je opljačkao automat klub u Zagrebu.

U četvrtak u poslijepodnevnim satima 21-godišnji muškarac opljačkao je u automat klub na području Novog Zagreba. Zaposlenici kluba prijetio je pištoljem, no policija mu je ušla u trag i već sljedećeg dana ga uhitila. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Tragedija u Kaštelima: U sudaru poginuo otac nogometaša Hajduka Marka Livaje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna enormna šteta za inu VELIKA FOTOGALERIJA Pad moćnih direktora: Pretresali im stanove, odvodili u lisicama. Pogledajte kako je izgledala velika akcija USKOK-a

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva. Materijalna šteta iznosi oko 46.000 kuna", izvijestili su iz PU zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene