Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren uz kaznenu prijavu

Mladić neregistriranim autom bez vozačke dilao drogu po Istri, uhvatila ga policija

Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska)
Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska) Foto: PU Istarska
Policija je u stanu u Poreču pronašla 365 grama amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vaga, bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge te uhitila 25-godišnjaka zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Porečka policija u subotu je provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog preprodaje droge i krivotvorenja isprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Akcija Istarske policije - 4 Pretraga doma i vozila Kod istarskog dilera pronađena veća količina droge, automatska puška, dva pištolja...

Policija je doznala da se 25-godišnjak bavi preprodajom droge i koristi automobil s nepripadajućim registarskim oznakama. U petak oko 22,30 sati policajci su na makadamskom putu Parenzana na području Poreča zaustavili automobil Fiat Punto kojim je upravljao 25-godišnjak.

Utvrđeno je da se na automobilu nalaze tuđe registarske oznake, kao i da mladić nema položen vozački ispit.

Temeljem naloga Županijskog suda u Puli pretraženi su automobil i stan u Poreču u kojem osumnjičeni boravi.

Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska) Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska)2 Foto: PU Istarska

Pretragom stana pronašli su 364 grama amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vagu, bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge te više vrećica namijenjenih za pakiranje droge.

Droga je oduzeta te će biti dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

Pritvoren je uz kaznenu prijavu dok će zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava, nadležnom sudu biti podnijet optužni prijedlog.

Aktualno Timmermans u Rijeci: "Nije dovoljno imati pristojan posao, za njega treba imati i dostojnu plaću" +0 Frans Timmermans u Rijeci (Foto: Twitter/SDP) Hrvatska Timmermans u Rijeci: "Nije dovoljno imati pristojan posao, za njega treba imati i dostojnu plaću" 1/1 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene