Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Luksemburgu

Mladić iz Istre ubijen u disco klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arnel Adrović, 24-godišnjak iz Raše, ubijen je prošlu subotu u discoteci M klub u Hollerichu u Luksemburgu.

Arnelu je oko 2 sata ujutro mladić zabio čašu u grlo i rasjekao mu venu nakon čega je mladi Istrijan iskrvario do smrti, piše Glas Istre. Počinitelja je policija uhitila na mjestu događaja i privela istražnom sucu.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac Policija Kazneno prijavljen Pucao iz pištolja ispred kuće pa pogodio Pravni fakultet u Rijeci: Policija objavila detalje

Arnel već 10-tak godina s obitelji živi u Luksemburgu, a u subotu je slavio prijateljev rođendan, navode luksemburški mediji. Do sukoba je došlo između više posjetitelja kluba, a navodno je Portugalac zabio staklo u Arnelov vrat. Mladića je obitelj odlučila pokopati u Raši. 

Glas Istre pozivajući se na luksemburške medije piše kako klub u kojem je Arnel ubijen ima 'problematičnu' prošlost. Policija je 24 sata prije ubojstva morala intervenirati zbog okršaja između dvoje posjetitelja koji su ozlijeđeni u sukobu. Prošle je godine također došlo do napada na jednog gosta koji je zbog ozljeda bio hospitaliziran. U kolovozu prošle godine u masovnoj tučnjavi u istom klubu ozlijeđena su dva policajca, a 2009. 17-godišnjak je izboden nožem te je ispred kluba iskrvario.

.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene