Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama kod Đurđevca

Mladić (28) istukao roditelje i uništio kuću jer mu nisu htjeli dati ključ automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladiću (28) koji je pretukao roditelje i uništio kuću jer mu u pijanom stanju nisu htjeli dati ključ automobila izrečena je kazna od 3000 kuna.

Pijani mladić (28) iz okolice Đurđevca prebio je svoje roditelje i uništio obiteljsku kuću jer mu roditelji iza ponoći nisu htjeli dati ključeve automobila, javlja Podravski.hr.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Ivan Turudić propucani automobil Turudiću vraćeno vozilo, očevid je gotov: "To je službeni kalibar jugomilicije"

Prema navodima policije, u uništenoj kući letjeli su stolovi, ormari, ladice, televizor, staklo ulaznih vrata kuće i kuhinje, čaše, tanjuri, odjeća, obuća... Mladić je pak napuhao 2,32 promila alkohola.

Njegova majka od policije je nakon incidenta zatražila da ga se udalji iz kuće i da su se zabrani približavanje, međutim na sudu se predomislila.

Ovaj incident dogodio se u veljači ove godine, a sutkinja je sada 28-godišnjaka kaznila s 3000 kuna. Mladićevi roditelji i sestra na sudu nisu htjeli svjedočiti protiv njega, a prema presudi Prekršajnog suda mladić je oca udario nogom u glavu, dok je majku udario toliko jako da je udarila u okvir vrata. Nakon napada roditelji su pozvali policiju, a mladić je uhićen i odveden na triježnjenje, a onda i na Prekršajni sud u Koprivnicu.

Policijsku prijavu za uništen inventar u hodniku, spavaćoj sobi, kuhinji i blagovaonici sutkinja je odbila.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene