Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretukli ga palicama

Mladić (16) još ne zna hoće li na operaciju: U KB Dubrava stigla policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je dnevnik.hr prvi pisao o brutalnom napadu, u nedjelju je u KB Dubrava stigla policija. Više od sva sata radili su zapisnik o brutalnom napadu u četvrtak.

Pet zubi mu je slomljeno, a pukle su mu i dvije kosti te hrskavica nosa. 16-godišnji Zagrepčanin kojeg je u četvrtak premlatila skupina od 15-ak mladića u ponedjeljak bi trebao znati hoće li na operaciju oka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Nakon što je dnevnik.hr prvi pisao o brutalnom napadu, u nedjelju je u KB Dubrava stigla policija. Više od dva sata radili su zapisnik, rekao nam je dječakov otac koji se danas u školi trebao sastati s roditeljima napadača. Međutim, do sastanka nije došlo. Napad su navodno snimile nadzorne kamere.

Brutalan napad u Zagrebu: Mladića (16) pretukli palicama blizu škole

Kako doznajemo od PU zagrebačke, u tijeku je kriminalističko istraživanje, a tek kada bude završeno moći će reći više o incidentu.

Podsjetimo, mladiću su napadači zaprijetili, a onda ga napali nakon nastave. 50-ak metara od Industrijsko strojarske škole Zagreb dočekali su ga s palicama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene