Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupina od 15-ak ljudi

Brutalan napad u Zagrebu: Mladića (16) pretukli palicama blizu škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do naguravanja između mladića i napadača navodno je došlo već za vrijeme nastave, a onda su mu zaprijetili da će sve riješiti kada budu vani. Dočekali su ga s palicama, 50-ak metara od škole.

Skupina od 15-ak mladića napala je i palicama pretukla 16-godišnjeg A.M. na povratku iz škole u četvrtak navečer. Zbog zadobivenih ozljeda mladić je zadržan u KB Dubrava.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napadi na maloljetnike - 1 Oglasila se policija Šestorica tinejdžera napadnuta u centru Zagreba, majka progovorila za Dnevnik Nove TV: ''Jedna stvar koju su mi rekli čini mi se najstrašnija''

Kako doznajemo od njegovog oca, do naguravanja je navodno došlo već za vrijeme nastave, nakon čega su napadači mladiću zaprijetili da će 'sve riješiti kada budu vani'. 

Nakon nastave, oko 19:30 sati, dočekali su ga 50-ak metara od Industrijsko strojarske škole Zagreb, koju pohađa, i napali ga. Mladić ima ozljede glave, a postoji mogućnost da će morati na operaciju lijevog oka, rekao nam je njegov otac.

Split: Preminula žena koja je na šetnici izudarana usred bijela dana

U ponedjeljak će se otac sastati s roditeljima jednog od napadača. Napad je, kaže, vidjelo nekoliko dječakovih prijatelja. Ali s obzirom na to da je na njega, kako kažu, nasrnulo 15 napadača, nisu im se usudili suprotstaviti.

U policiji su za Dnevnik.hr potvrdili kako još nisu dobili prijavu za taj napad, ali kada je dobiju postupit će po njoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene