Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Drama u Istri: Mjesecima pozivima uznemiravala "prijateljicu", onda joj autom udarila u zgradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulski policajci uhvatili su 41-godišnjakinju koja je mjesecima telefonom uznemiravala 23-godišnjakinju, a onda je automobilom udarila u njezinu zgradu. Neslužbeno doznajemo kako se radi o bivšim prijateljicama.

U Istri je dovršena kriminalistička istraga 41-godišnjakinje koju policija sumnjiči za dva kaznena djela - nametljivo ponašanje i oštećenje tuđe stvari.

41-godišnjakinja je od rujna telefonski više puta nazivala i uznemiravala 23-godišnjakinju, zbog čega su ona i njezina obitelj osjećale strah.

U ponedjeljak je 41-godišnjakinja nakon još jednog telefonskog poziva 23-godišnjakinji došla na njezinu adresu i automobilom udarila u ulazna vrata zgrade.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid, reporterka Nove TV Istraga u tijeku Svi su potreseni smrću bebe u kontejnerskom naselju: "Ja sam jučer bila kod nje, igrala sam se s malenim"

Oštećeni su prozor stana 23-godišnjakinje i ulazna vrata stambene zgrade u kojoj živi. Neslužbeno doznajemo da su dvije žene prije bile prijateljice.

Policija je 41-godišnjakinju uhvatila nekoliko sati kasnije u utorak, nešto prije 1 sat ujutro na Trgu republike u Puli. Vozila je Audi slovenske registracije. Napuhala je 0,61 promil.

Pročitajte i ovo Ilustracija smješten u policiju Nevjerojatna neodgovornost: Drogiran vozio kamion po autocesti, odbio testiranje pa poslan na triježnjenje

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola pokreće se prekršajni postupak, a zbog kaznenih djela za koja je osumnjičena nalazi se u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene