Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Incident u tunelu Mala Kapela

'Mislio sam da je eksplozija, a onda smo svi oglušili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beton veličine šake strovalio se s tunela Mala Kapela na automobil kojim je dubrovačka obitelj.

Da će ih skupi komad tunela umalo pogoditi u glavu i to tijekom vožnje, obitelj Matana nikad nije očekivala. No, prije dva dana to im se upravo dogodilo i to u tunelu Mala Kapela, koji se proslavio skupocjenom bojom Skladgradnje. 'Mislio sam da je nešto eksplodiralo u autu, neka guma, ali nije mogla guma jer je bilo vani, zaglušili smo svi unutra onda sam trenutno vidio da je staklo potpuno razbijeno i udubljeno s tim kamenom', ispričao nam je Vicko Matana i dodao kako će za uspomenu zadržati taj kamen.

Pročitajte i ovo Priveden vozač kamiona ide u istražni zatvor FOTO Privođenje vozača koji je prouzročio stravičnu nesreću: Kamionom usmrtio dvojicu radnika HAC-a Slika nije dostupna Prekršajni nalog protiv HAC-a Mala Kapela: Komad betona pao na vjetrobransko staklo

>> Mala Kapela: Komad betona pao na vjetrobransko staklo

Sa suprugom i dvoje male djece Vicko je tog poslijepodneva krenuo u Češku. Točno na sredini Male Kapele, dio tunela srušio se na šoferšajbu. Zbog sitne nezgode neplanirano su produljili boravak u Zagrebu, no na sreću, nitko nije ozlijeđen, a obitelj je danas došla po auto. 'Cure su gledale DVD, tako da one nisu ni primijetile na sreću, samo su rekle da ih malo bole uši, ali mislim nisu se ništa uplašile. dobre su bile. Nisu nikakvu paniku činile', rekla nam je njihova majka Ingrid.

Iz Hrvatskih autocesta odmah je stiglo priopćenje. 'Nezgoda se dogodila zbog pada komadića betonske obloge sa spoja dvije kampade na prednje vjetrobransko staklo osobnog vozila i pri čemu je oštećeno. Obzirom da je predmetni komadić obloge veličine 8x5 cm pao sa spoja kampada, betonska obloga tunelske cijevi nije oštećena', stoji u priopćenju. Svu štetu, ako se utvrdi njihova odgovornost, Hrvatske autoceste podmirit će u cijelosti, a dok se ne utvrdi odgovornost, s novim-starim automobilom, obitelj Matana nastavila je svoj blagdanski put u Češku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene