Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršajni nalog protiv HAC-a

Mala Kapela: Komad betona pao na vjetrobransko staklo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv HAC-a slijedi prekršajna prijava.

U tunelu Mala Kapela otpao je komad betona i pao na vjetrobransko staklo vozila koje je u tom trenutku prolazilo. Nasreću, nema ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baš na dan predizborne šutnje? U promet puštene druge cijevi tunela Slika nije dostupna Predizborne igre? I dalje u funkciji samo jedna cijev tunela Mala Kapela i Sveti Rok

'Protekli ponedjeljak u 17.25 sati u tunelu Mala Kapela, u smjeru sjevera, s gornjeg dijela oplate tunela otpao je komad betona na vjetrobransko staklo vozila marke Mazda koje je prolazilo, a kojim je upravljao 41-godišnjak s Mljeta', rekla je za Dnevnik.hr Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske. Dodala je kako u prometnoj nesreći nema ozlijeđenih osoba već se samo radi o materijalnoj šteti. 'Protiv HAC-a slijedi opći prekršajni nalog', dodala je glasnogovornica.

'Nezgoda zbog pada komadića betonske obloge'

Iz HAC-a je također potvrđeno kako se protekli ponedjeljak dogodila nezgoda u tunelu Mala Kapela. 'Nezgoda se dogodila zbog pada komadića betonske obloge sa spoja dvije kamade na prednje vjetrobransko staklo osobnog vozila i pri čemu je oštećeno', stoji u priopćenju iz Hrvatskih autocesta. Dodaje se kako je vozač nastavio vožnju i zaustavio se na zaustavnoj traci ispred tunela gdje su ga uočili ophodari HAC-a te pozvali policiju koja je napravila očevid zapisnik. 'Obzirom da je predmetni komadić obloge veličine 8x5 cm pao sa spoja kamada betonska obloga tunelske cijevi nije oštećena', ističe se u priopćenju. Navodi se i kako HAC sve štete nastale na autocesti gdje se utvrdi njihova odgovornost,  podmirujemo u cijelosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene