Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon suđenja u odsutnosti

Miljenku Žaji Krojfu novo suđenje za krađu dva automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
54-godišnjem Miljenku Žaji Krojfu poznatom licu sa stranica crne kronike, sudit će se ponovno zbog organiziranja krađe dvaju mercedesa 1997. koji su na kraju vraćeni vlasnicima.

Njemu se, podsjetimo, u ovom predmetu sudilo u odsutnosti, a lani je presudu sutkinje zagrebačkog Općinskog kaznenog suda Maje Stipić Štampar, prema kojoj je osuđen na tri godine zatvora, u cijelosti bio potvrdio bjelovarski Županijski sud. S obzirom na to da je u pritvoru proveo više od dvije godine i tri mjeseca, što mu se uračunalo u kaznu, trebao je biti još devet mjeseci u zatvoru.

>> Odbjegli Žaja Krojf iznenada se pojavio na sudu

U BiH - gdje je bio već dulje - nije pak mogao ići u zatvor. Krojf se, podsjetimo, u veljači nenadano pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu u pratnji odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića i Velimira Došena. Kako je mogao prijeći granicu, iako je bila na snazi međunarodna tjeralica koju je hrvatska policija raspisala za Krojfom zbog pokušaja ubojstva Nike Mioča 1991., ostalo je nejasno. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene