Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

Raspisana međunarodna tjeralica za muškarcem iz Pule: Ubio majku pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Puli donijelo se u srijedu rješenje o pokretanju istrage protiv 37-godišnjeg hrvatskog državljanina, okrivljenog za ubojstvo 79-godišnje majke, a budući je u bijegu za njim je raspisana međunarodna tjeralica, naveo je ŽDO.

Kako je priopćeno iz ŽDO-a, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 37-godišnjak iz Pule prošlog tjedna, 3. ožujka, između 11:30 i 15:18 sati u stanu u Puli, "u nakani da liši života svoju 79-godišnju majku (...) nepoznatim predmetom joj zadao više udaraca te je 79-godišnjakinja umrla uslijed zadobivenih ozljeda".

Pročitajte i ovo Njemačka policija Istraga je u tijeku Dvojica Ukrajinaca izbodena u trgovačkom centru u Njemačkoj: Ubio ih Rus Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Okrivljeni 37-godišnjak je svoju 79-godišnju majku već ranije vrijeđao i tukao, zbog čega je bio proglašen krivim pravomoćnom presudom Općinskog suda u Puli.

Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Puli prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika iz zakonskih razloga, što je sudac istrage prihvatio i odredio okrivljeniku istražni zatvor u trajanju od mjeseca dana.

No, budući da je 37-godišnjak u bijegu ŽDO u Puli donijelo je nalog za izdavanje međunarodne tjeralice protiv okrivljenika te je izdalo Europski uhidbeni nalog.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene