Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPAD U BOLNICI

Masovna tučnjava na Hitnom prijemu KBC-a Rebro: Uhićena dvojica mladića, policija traga i za ostalima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog brutalnog napada na hitnom prijemu KBC-a Rebro u Zagrebu policija je uhitila dvojicu muškaraca starosti 26 i 21 godinu koji se trenutno nalaze u službenim prostorijama policije.

U tučnjavi Hitnom prijemu zagrebačkog KBC-a Rebro u nedjelju rano ujutro teško su ozlijeđena dvojica, a jedna djevojka lakše.

Zagrebački policajci su u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili više obavijesnih razgovora te su, kako je u ponedjeljak priopćeno iz policije, uhitili dvojicu muškaraca starosti 26 i 21 godinu koji se trenutno nalaze u službenim prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju. Ono je i dalje u tijeku uz intenzivne mjere traganjima za ostalim mogućim počiniteljima.

Pročitajte i ovo Ivan Gornik NAPAD U BOLNICI Izbila tučnjava na Hitnom prijemu KBC-a Rebro: Ozlijeđena dvojica mladića i djevojka
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna traže veću zaštitu Liječnici i medicinske sestre osuđuju napad na hitnom prijemu KBC-a Zagreb

Podsjetimo, u nedjelju oko tri sata ujutro, iz zasad neutvrđenog razloga, četvorica nepoznatih počinitelja fizički su na Hitnom prijemu zagrebačkog KBC-a Rebro napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina, a ptoom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.

Dvojica muškaraca od 24 i 25 godina su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene