Obavijesti Video Pretražite Navigacija
62-godišnjaku pozlilo

Makarska: Prijavljen zbog nepropisnog odlaganja sredstva za dezinfekciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makarska je policija kazneno prijavila muškarca (62) iz Splita koji je prije dva tjedna kod kontejnera za smeće nepropisno odložio kanistre sa sredstvom za dezinfekciju zbog čega je pozlilo 62-godišnjaku iz Makarske koji je nakon udisanja para završio na bolničkom liječenju, doznaje se u policiji.

Policija je Splićanina sumnjiči da je 10. svibnja u ulici Don Mihovila Pavlinovića u Makarskoj, pored kontejnera za otpad, nepropisno odložio kanistre sa sredstvom za dezinfekciju, s kojima je 11. svibnja došao u kontakt Makaranin, kojemu je pozlilo prilikom udisanja para te je hospitaliziran zbog respiratornih smetnji.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Protiv 62-godišnjaka iz Splita je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene