Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Đurđica Kristić, prva suradnica Vlade Zeca i nekadašnja članica Uprave Kamen-Ingrada, otišla je na izvršenje zatvorske kazne u trajanju dvije godine i 11 mjeseci.


S Đurđicom u zatvoru neće biti njezina 14-mjesečna kćerka, iako je ona to tražila, piše Večernji list. Đurđica Kristić na izvršenje zatvorske kazne prvi je put otišla 14. siječnja ove godine nakon što je Vijeće Županijskog suda u Požegi odbilo molbu da odgodi služenje zatvorske kazne do navršenja jedne godine tada njezine desetomjesečne kćerkice.

Vezani članci Annette Edwards Bivša Playboyeva zečica ostala bez najvećeg zeca na svijetu pa nudi novčanu nagradu poštenom nalazniku Slika nije dostupna Uhićen Vlado Zec

No, Đurđica Kristić tada je već dobila maksimalnu zatvorsku odgodu odlaska na izvršenje zatvorske kazne od 20 mjesec zbog visokorizične trudnoće i rođenja djeteta. Prva suradnica Vlade Zeca i nekadašnja članica Uprave Kamen-Ingrada osuđena je zbog zloporabe položaja na tri godine zatvora i osam mjeseci, no kazna joj je smanjena na dvije i pol godine. U međuvremenu je osuđena na još jednu jednogodišnju kaznu zbog istog djela, pa su joj kazne objedinjene u jedinstvenu od dvije godine i 11 mjeseci.