Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotokopirali ih kod kuće

Mađarska policija uhitila dvojicu Hrvata s fotokopiranih 200 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak iz Donje Dubrave 30. ili 31. siječnja kod kuće fotokopirao pet novčanica u apoenu od 200 kuna.

Mađarska policija uhitila je dvojicu Hrvata koji su u opticaj pustili krivotvorenu novčanicu od 200 kuna. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak iz Donje Dubrave 30. ili 31. siječnja kod kuće na pisaču fotokopirao pet novčanica u apoenu od 200 kuna.

Pročitajte i ovo Peter Magyar - 1 Peter Magyar VIDEO/FOTO Tko je čovjek koji bi mogao razrušiti carstvo Viktora Orbana? Prosvjed protiv Viktora Orbana - 3 Mjesec dana do izbora Tisuće u prosvjedu protiv mađarskog premijera: Skup je vodio čovjek kojeg smatraju prvom prijetnjom Orbanu na nadolazećim izborima

Podijelio ih je s dvojicom muškaraca iz Donje Dubrave, koji su u utorak otputovali u Mađarsku. Nakon što su pokušali unovčiti jednu novčanicu od 200 kuna, uhitila ih je mađarska policija i predala ih policijskim službenicima PU međimurske.

'Pretragom doma i drugih prostorija koje koriste 22-godišnjak i 31-godišnjak nije ništa pronađeno, a pretragom doma i prostorija 37-godišnjaka pronađena je jedna krivotvorena novčanica od 500 kuna, pisač i kućište računala', izvijestili su u PU međimurskoj. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene