Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lubanja s Jaruna pripada ubijenom Cvetku Simiću, potvrdio je za Dnevnik.hr Krunoslav Borovec.


Podsjetimo, lubanju je 30. ožujka pronašao građanin u bari uz potok Črnomerec iza ŠRC-a Mladost.

Vezani članci Slika nije dostupna Liječniku Šimiću pravomoćno dvije i pol godine Slika nije dostupna Uhićeni 'Daimler trojac' HDZ-u donirao 100.000 kuna

Cvetko Simić je brutalno ubijen na Jarunu početkom prošle godine, a pronađen je raskomadanog tijela odsječene glave, ruku i nogu. Ruke nikada nisu pronađene, a nije se otkrio ni počinitelj. Njegov leš pronađen je u crnoj vreći, a rezovi na tijelu svu izvedeni vrlo precizno.

>> Na Jarunu pronađena lubanja

>> Kalinić protiv izručenja Srbiji: Progovorio o ubojstvu Simića?

>> Ekskluzivno: Posljednji trenuci ubijenog Simića

Simić je u Hrvatsku početkom prošle godine došao iz Slovenije, a po dolasku u Zagreb svojim se Mercedesom njemačkih tablica odvezao u autopraonicu, a potom u restoran u blizini hotela Westin. Na izlasku iz restorana prišle su mu dvije osobe koje su ga ugurale u automobil. Nedugo nakon toga izmasakrirano tijelo završilo je na dnu Jarunskog jezera.

Srbijanske tajne službe koje su ga stalno nadzirale nisu ga mogle locirati, jer je prije ulaska u Hrvatsku isključio svih pet mobilnih telefona koje je koristio. Simić je za kratkotrajnog boravka na slobodi u Zagrebu komunicirao s telefonske govornice.

Simić je evidentirani kriminalac iz Srbije gdje ima podeblji dosje. Policija ga je povezivala uz krijumčarenje droge. Upućeni u odnose krim klanova kažu da je pripadao skupini Luke Bojovića koji je nakon uhićenja Joce Amsterdama preuzeo većinu poslova u beogradskom podzemlju. Simić je bio osoba od velikog povjerenja jer je odrađivao velike poslove na području cijele države.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju