Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspješan pokušaj sakrivanja

Lopov pobjegao policajcima, pa se mjesecima skrivao u rupi u kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ivanić Gradu je uhićen 22-godišnjak koji se od policije skrivao u rupi veličine 2 metra kvadratna.

Policijski službenici Odjela kriminalističkih evidencija su u četvrtak na području Ivanić Grada u mjestu Greda Breška, u Gredskoj ulici, uhitili 22-godišnjaka na osnovu raspisane tjeralice te ga priveli na kriminalističko istraživanje. Dvadesetdvogodišnjak je u dvorišnoj zgradi na navedenoj adresi zbog skrivanja od policije načinio otvor dimenzija 2 x 2 metra, koji je i koristio.

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

>> Petorica iz BiH krala na području Cetingrada

Privedeni je od mjeseca veljače do lipnja ove godine na području Grada Zagreba počinio više kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u kuće i stanove, počinivši materijalnu štetu od oko 950.000 kuna.

Naime, 22-godišnjak je 14. veljače 2012. godine prilikom prepraćivanja od strane pritvorskog nadzornika nadležnom sudu iskoristio priliku za bijeg te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Po završetku krim. istraživanja 22-godišnjak će biti sproveden u zatvor Zagreb, budući da je sudac istrage Županijskog suda Zagreb donio rješenje o određivanju istražnog zatvora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene