Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popustio poklopac

Nevjerojatan slučaj u Podravini: Par u naletu strasti upao u bunar, izvlačili ih svatovi

Policija - Ilustracija - 2
Policija - Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Mladić i djevojka prošle subote bili su u svatovima u hotelu u Đurđevcu. Potražili su intimnije mjesto na kojem im se dogodila nesreća.

"Kad smo došli tamo, više nije bilo potrebe za intervencijom, već su ih izvukli van", odgovaraju iz JVP-a Đurđevac na pitanje je li istina da su prošle subote iz bunara izvlačili ljubavni par.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Akcija izvlačenja vozača Uspješna akcija VIDEO Sletio niz liticu i preživio: Pet dana proveo je zarobljen u kamionu, izvukli ga vatrogasci posebnom akcijom

Prema jednoj verziji, u bunar je prvo pala djevojka pa ju je mladić izvlačio, no prema drugoj, pali su u naletu strasti.

Naime, kako piše Podravski.hr, par je bio u svatovima u đurđevačkom hotelu, a onda su potražili intimnije mjesto, na parceli u blizini hotela. U jednom trenu su se naslonili na stari bunar čiji je limeni poklopac popustio pod njihovom težinom. Oboje su upali u bunar dubok četiri metra u kojem je, srećom, bilo samo 30-ak centimetara vode.

Dozivanje u pomoć djevojke navodno je čuo jedan gost svatova koji je u tom trenutku bio u hotelskoj sobi. Uz pomoć još nekih gostiju, izvukli su ih bunara.

Pozvani su i vatrogasci, policija i hitna koja je preuzela djevojku zbog lakših ozljeda glave.

"Utvrđeno je da je 4. rujna oko 22:10 u Đurđevcu djevojka 1997. godište, koja je bila u društvu muškarca sjela na metalni poklopac bunara. Zajedno su pali u bunar dubine 4 metra", rekla je glasnogovornica PU koprivničko-križevačke Dijana Žagar.

"Djevojci je pružena liječnička pomoć u koprivničkoj bolnici i okvalificirane su joj lake tjelesne ozljede", dodala je navodeći kako policija ovaj događaj tretira kao nesretni slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene