Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opreza nikad dosta

Pucao u divlju svinju pa promašio, metak završio u natkoljenici drugog lovca

Propucani lovci (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Propucani lovci (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Dovršena je kriminalistička istraga nad 58-godišnjim lovcem kojega policija sumnjiči da je upucao svojeg 64-godišnjega kolegu.

Istraživanjem je utvrđeno da je 58-godišnjak u petak, u prijepodnevnim satima, u lovištu kod mjesta Kraljeva Velika, na području općine Lipovljani, sudjelovao u organiziranom i prijavljenom lovu te su se on i oštećeni 64-godišnji lovac nalazili na susjednim čekama udaljenima oko 90 metara.

Pročitajte i ovo Paraglajder, Ilustracija Strašno Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

U jednom trenutku 58-godišnjak je iz lovačkog karabina pucao u divlju svinju, koju je promašio te je puščano zrno pogodilo 64-godišnjaka u natkoljenicu.

Oštećenom je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život.

Alkotestiranjem 58-godišnjaka utvrđeno je da nije bio pod utjecajem alkohola te mu je oduzeto oružje s kojim je sudjelovao u lovu. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene