Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriveni

Lažirali prometnu i od osiguranja izvukli 50.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dogovoreni 'sudar' dogodio se 28. studenog 2010. godine u Labinskim dragama kraj Trogira, a navodno im je pomogao jedan djelatnik osiguravajućeg društva

Splitska policija kazneno će prijaviti četiri muškarca zbog lažiranja prometne nesreće u studenom prošle godine na račun koje su od osiguravajućeg društva na ime štete 'izvukli' 50 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu

43-godišnji Boris Š. iz Kaštel Novog i 33-godišnji Dean K. iz Kaštel Štafilića obećali su novčano nagraditi 37-godišnjeg Dragana D. i 55-godišnjeg Borislava K. ako se namjerno sudare.

Želeći se domoći novca, Dragan i Borislav izazvali su prometnu nesreću sudarivši se vozilima 28. studenog 2010. godine. U Labinskim dragama pokraj Trogira, Dragan je Mercedesom 'naletio' na Opel Vectru za čijim se upravljačem nalazio Borislav.

Kao što to obično biva, prometnu nesreću prijavili su osiguravajućem društvu koje im je temeljem utvrđene štete isplatilo 50.000 kuna. Navodno im je u cijelom slučaju pomagao jedan djelatnik osiguravajućeg društva.

Policija će kazneno prijaviti Dragana D. zbog prijevare, Borislava K. zbog pomaganja, a Kaštelane Borisa Š. i Deana K. zbog poticanja. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene