Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidno pijan

Labin: Mesarskom satarom na policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U istražni centar Županijskog suda u Puli sproveden 49-godišnji Labinjanin,

Zbog napada mesarskom satarom odnosno nožem na policajce, koji su ga na parkiralištu u Ulici Matije Vlačića Ilirika u Labinu nakon dojave građana pokušali smiriti i uhititi, u subotu je u istražni centar Županijskog suda u subotu u Puli sproveden 49-godišnji Labinjanin.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Slika nije dostupna Prvo su se posvađali Senj: Pijani muškarac nožem teško ozlijedio mladića

Po policijskim podatcima on je vidljivo pijan u petak oko 18,30 sati na spomenutu parkiralištu mahao mesarskom satarom pa su uznemireni građani pozvali policiju koja je od njega zatražila da odloži nož. No on je tada napao policajce koji su ga svladali i vezana sproveli u policijsku postaju. Pritom 49-godišnjak nije ozlijeđen, a jedan od policajaca je lakše ozlijeđen.

Po riječima glasnogovornika istarske policije Valtera Opašića, nakon kriminalističkog istraživanja napadač je kazneno prijavljen i sproveden u istražni centar pulskoga suda.(HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene