Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantan zločin u Ateni

Krvna osveta u sudnici: Izrešetala ubojicu svoga sina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovana 33-godišnjakinja 'prošvercala' se pored metalnih detektora, popela na prvi sad i u sudnici broj 9 ispalila sedam hitaca u ubojicu svoga sina koji je čekao početak suđenja.

Jedna je osoba ubijena, a još je jedna teško ozlijeđena u dramatičnom obračunu koji se u ponedjeljak odvijao na sudu u Ateni.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

>> Djevojčica mrtva? Osumnjičeni za otmicu April danas uhićen zbog ubojstva

U sudnicu broj 9 nešto prije 10 sati po lokalnom vremenu upala je neimenovana 33-godišnjakinja te je iz pištolja ispalila sedam hitaca prema mladiću osumnjičenom da joj je ubio sina. Kako javlja Ekathimerini, na mjestu ga je ubila, a mecima je okrznula još jednu osobu koja je završila u bolnici.

I napadačica i njezina žrtva navodno su pripadnici romske zajednice, a čitavi je sukob, kako špekuliraju neki grčki mediji, bio dio krvne osvete.

Vlasti su pokrenule istragu o tome kako je bilo moguće da se ubojica u zgradu suda, opremljenu metalnim detektorima, 'prošverca' s pištoljem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene